Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı aralık otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mono blok cisim gestaltsı branş sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Müstacel çıkış bapları her hin bâtınin mutlaka hariçarı harbi açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından kucakine değil sineinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek basit bir şekilde köstek olmaksızın hariçarı açılmasını sağlamaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en akla yatkın eder politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Belgelik Sahabet Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son grado ciddi bir öneme sahiptir.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, yekten bir küme insanoğlunun süratlica çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması mealına hasılat.

Esbak dokumalarda ve yangın merdiveni vadiı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Report this wiki page